Ontwikkelingen Naus 2022

Nieuwe koers

Dit jaar is Naus Agriboxes overgenomen door een private investeerder. Dit is een stabiele partij met jarenlange ervaring als importeur en bewerker van hout. Met deze nieuwe eigenaar zijn wij direct gaan investeren en hebben wij de wil om onze kwaliteit te verbeteren en een groei te bewerkstelligen.

Naus Agriboxes wil marktleider zijn in kwalitatief goede kisten met de juiste prijs/kwaliteitverhouding. We willen de lokale & nationale markt domineren en gaan ook internationaal grote stappen maken. We hebben de visie om de nummer 1 in kuubskisten wereldwijd te worden en willen daarmee het platform voor kuubskisten zijn.

 

Nieuwe huisstijl

Als basis van de verandering heeft Naus Agriboxes zich een nieuwe huisstijl aangemeten. De kleur groen staat voor de agrarische sector en de kleur oranje geeft aan dat het product in Nederland wordt geproduceerd. Het gekozen lettertype is degelijk en in de naam zijn de contouren van een kist meegenomen.

Naast onze nieuwe huisstijl investeren we in onze fabriek in Espel. Kwaliteit, efficiëntie en automatisering zijn belangrijke pijlers voor ons.

Gezichten hetzelfde

We zijn volop bezig met vernieuwingen door te voeren. Maar onze gezichten blijven het zelfde.

Patrick Goosens is verantwoordelijk voor Sales en Operationeel Management. Joy Oosterhuis is het aanspreekpunt voor binnendienst.

 

Vernieuwing

Afgelopen jaar zijn op de locatie in Espel al de volgende veranderingen doorgevoerd:

• Bedrijfshal Espel voorzien van nieuwe verlichting en een nieuwe bedrijfsvloer
• Terrein aan de voorzijde gaat weer een een weide worden
• Houtopslag is allemaal aan de binnenzijde
• Terrein aan de achterzijde is reeds geheel opnieuw verhard
• Uitbreiding van bestaande machine met enkele robots en automatische invoeren

 

Komende veranderingen op korte termijn:

• Plaatsing van een gerobotiseerde kisten montage lijn
• Vernieuwen van de gevelbeplating